Pravosudna akademija

Radionica „Pristup pravosuđu osobama s invaliditetom“, Sofija, 13.-15. studenoga 2019.

Akademija za europsko pravo (ERA), uz pokroviteljstvo Europske komisije te suradnju Europskog konzorcija za ljudska prava i invaliditet (EFC) i Europskog foruma za osobe s invaliditetom (EDF), organizira seriju seminara iz područja europskog prava osoba s invaliditetom te Konvencije Ujedinjenih naroda o pravima osoba s invaliditetom i posebnim potrebama (UNCRPD).

Sljedeća radionica, pod nazivom „Pravo osoba s invaliditetom Europske unije i UNCRPD-a: „Pristup pravosuđu osoba s invaliditetom“ održati će se u Sofiji, od 13. do 15. studenoga 2019. godine., a namijenjena je sucima i državnim odvjetnicima zainteresiranima za pravo osoba s invaliditetom. Radni jezici radionice su engleski i bugarski uz osigurano simultano prevođenje za te jezike.
Radionica je besplatna za sve polaznike, a organizator polaznicima nadoknađuje putne troškove u iznosu do 360 eura, uz predočenje originalnih računa (avionske karte, boarding karte, željezničke karte, računa za taksi i sl.) po povratku sa seminara te izravno pokriva troškove dvaju (2) noćenja.

Program radionice nalazi se na poveznici: https://www.era.int/upload/dokumente/21531.pdf

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: ingrid.floiglloncar@pravosudje.hr najkasnije do 05. rujna 2019.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)