Pravosudna akademija

Radionice „EU zakonodavstvo o prirodi - zaštita mjesta propisana direktivama o staništima i pticama“, Sofija, 18. - 20. rujna 2017. i Trier, od 4. - 6. listopada 2017

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Europskom komisijom, organizira dvije identične radionice pod nazivom „EU zakonodavstvo o prirodi - zaštita mjesta propisana direktivama o staništima i pticama“ (EU nature legislation – site protection under habitats and birds directives).

Radionice će se održati u Sofiji od 18. do 20. rujna 2017. i Trieru, od 4. do 6. listopada 2017., a namijenjene su sucima, upravnim sucima i državnim odvjetnicima zainteresiranima za pravo zaštite okoliša. Radni jezik na obje radionice je engleski.

Radionice su besplatne za sve polaznike, a organizator polaznicima nadoknađuje putne troškove do 400 eura (uključujući i troškove taksija) uz predočenje originalnih računa, smještaj (3 noćenja) te osigurava 2 ručka, 5 pauza za kavu i materijale za radionicu.

Za više informacija posjetite web stranicu www.era.int/environmental_law.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, kao i ERA-in prijavni obrazac ispunjen na engleskom jeziku pošalju na e-mail adresu: Ingrid.FloiglLoncar@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 7. srpnja 2017. U prijavi molim naznačiti za koju radionicu se prijavljujete.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

ERA-prijavni o brazac s uvjetima sudjelovanja - Sofija
ERA-prijavni o brazac s uvjetima sudjelovanja - Trier

Program seminara

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn