Pravosudna akademija

Seminar „CEPOL - EJTN 51/2014: Zajednička istraga i vođenje timova“, Lyon, 19.-23. svibnja 2014.

Europska mreža pravosudnih centara (EJTN) i Europska policijska akademija (CEPOL), organiziraju seminar na temu „CEPOL_EJTN 51/2014: Zajednička istraga i vođenje timova“, koji će se održati u Lyonu od 19. do 23. svibnja 2014.

Seminar je namijenjen sucima i državnim odvjetnicima koji rade na predmetima prekogranične istrage. Seminaru će prisustvovati i policijski službenici te stručnjaci iz područja zajedničkih istražnih timova, predstavnici CEPOL-a, Eurojusta i Europola.

Osigurano je 15 mjesta za pravosudne dužnosnike iz država članica EJTN-a, pri čemu nije definiran broj mjesta po državi članici. Stoga će Pravosudna akademija sve zaprimljene prijave proslijediti EJTN-u prema redoslijedu pristizanja.

Seminar će se baviti kako osnovnim koracima u postupku formiranja zajedničkih istražnih timova, tako i posebnim vještinama vođenja, upravljanja i rada u zajedničkim istražnim timovima, uz kombinaciju teorijskog i strogo praktičnog pristupa temi.

Važno: Od polaznika se može zatražiti da se prethodno registriraju u sustav CEPOL e-Net Management (LMS) na web-stranici www.cepol.europa.eu te da riješe obavezni zadatak u trajanju od 5-6 sati (u vremenu kada im odgovara), što može biti uvjet za sudjelovanje na seminaru.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a organizator (EJTN) će polaznicima pokriti putne troškove u iznosu do 400 eura te odobriti dnevnice u iznosu od 184 eura po danu.

Radni jezik: Engleski jezik

Rok za prijavu: 04. travnja 2014.

Molimo da popunjeni prijavni obrazac pošaljete na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr ili na broj telefaksa 01/371-4792, najkasnije 04. travnja 2014.

Program seminara

Prijavni obrazac

Logističke informacije

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn