Pravosudna akademija

Seminar „Ekonomija za pravo tržišnog natjecanja Europske unije: potrebne vještine za nacionalne suce“, Bukurešt, 22. – 23. ožujka 2018.

Akademija za europsko pravo (ERA) organizira seminar „Ekonomija za pravo tržišnog natjecanja Europske unije: potrebne vještine za nacionalne suce“ (Ecomomics for EU Competition Law: a necessary tool for the national judge), koji će se održati 22. – 23. ožujka 2018. u Bukureštu.

Ovaj seminar dio je većeg projekta ERA-e koji se odnosi na ekonomiju u pravu tržišnog natjecanja cilj kojega je omogućiti sucima i sudskim savjetnicima dobro poznavanje osnovnih ekomonskih pojmova u pravu tržišnog natjecanja Europske unije, osigurati vještine u pristupu ekonomskim dokazima te utvrđivanju kvalifikacije šteta nastalih uslijed povrede propisa o tržišnom natjecanju.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a organizator pokriva troškove puta u iznosu do 350 EUR (uključujući troškove taksija) i smještaja za dva (2) noćenja te osigurava ručak, večeru i materijale seminara.

Radni jezik seminara je engleski. Za polaznike iz RH predviđena su tri (3) mjesta.

Mole se zainteresirani suci i sudski savjetnici da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, kao i ERA-in prijavni obrazac ispunjen na engleskom jeziku pošalju na e-mail adresu: Ingrid.FloiglLoncar@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 19. siječnja 2018.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

ERA-prijavni obrazac s uvjetima sudjelovanja

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn