Pravosudna akademija

Seminar “Ekonomija za pravo tržišnog natjecanja Europske unije: potrebne vještine za nacionalne suce“, Solun, 21. i 22. rujna 2017.

Akademija za europsko pravo (ERA) organizira seminar „Ekonomija za pravo tržišnog natjecanja Europske unije: potrebne vještine za nacionalne suce“ (Ecomomics for EU Competition Law: a necessary tool for the national judge), koji će se održati 21. i 22. rujna 2017. u Solunu.

Ovaj seminar dio je većeg projekta ERA-e koji se odnosi na ekonomiju u pravu tržišnog natjecanja cilj kojega je omogućiti sucima dobro poznavanje osnovnih ekomonskih pojmova u pravu tržišnog natjecanja Europske unije, osigurati vještine u pristupu ekonomskim dokazima te utvrđivanju kvalifikacije šteta nastalih uslijed povrede propisa o tržišnom natjecanju.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a organizator pokriva troškove puta u iznosu do 350 EUR (uključujući troškove taksija) i smještaja za dva (2) noćenja u Hotelu Electra Palace u Solunu. Za polaznike iz RH predviđena su tri (3) mjesta.

Radni jezik seminara je engleski.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, kao i ERA-in prijavni obrazac ispunjen na engleskom jeziku pošalju na e-mail adresu: Ingrid.FloiglLoncar@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 21. lipnja 2017.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

ERA-prijavni o brazac s uvjetima sudjelovanja

Okvirni program seminara

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn