Pravosudna akademija

Seminar “Financijski zločini: suzbijanje nezakonitih kupoprodaja dionica te manipulacija na tržištu“, Trier, 23. - 24. listopada 2014.

Akademija za europsko pravo (ERA) organizira seminar pod nazivom „Financijski zločini: suzbijanje nezakonitih kupoprodaja dionica te manipulacija na tržištu“, koji će se održati 23. i 24. svibnja 2014. godine u Trieru. 

Seminar će prezentirati analizu nedavnih zakonskih promjena na razini Europske unije i međunarodnoj razini u borbi protiv kaznenih djela na financijskom tržištu kapitala. Također će se raspravljati o provedbi zakona kod zlouporabe tržišta kapitala kroz uvid u noviju nacionalnu praksu europskih zemalja i međunarodnu suradnju iz perspektive svih uključenih praktičara. Naglasak će biti na novim direktivama EU-a o kaznenim sankcijama za manipulacije na tržištu kapitala te na zakonodavstvu iz tog područja.

Seminar je namijenjen sucima i državnim odvjetnicima. Za hrvatske pravosudne dužnosnike osigurana su dva mjesta na seminaru.

Radni jezici: Engleski i njemački jezik uz osigurano simultano prevođenje za te jezike

Rok za prijavu: 05. rujna 2014.

Kotizacija: 105 eura

Kotizacija pokriva troškove dvaju ručkova, tri pauze za kavu, jedne večere te obrazovnih materijala za seminar. ERA će polaznicima nadoknaditi troškove puta i lokalnog prijavoza (taksi) u iznosu do 400 eura, nakon dostave originalnih putnih dokumenata i računa, te troškove dvaju noćenja u hotelu (22.-24. listopada) do visine 90 eura po noćenju. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj. Pravosudna akademija ne snosi troškove kotizacije.

Mole se zainteresirani pravosudni dužnosnici da svoje prijave za seminar s osobnim kontakt podacima, uz suglasnost nadređenoga, pošalju putem elektroničke pošte na adresu branka.tarandek@pravosudje.hr ili putem faksa na broj 01/371-4792.

Prijava za međunarodne aktivnosti
Program seminara na engleskom jeziku
Program seminara na njemačkom jeziku

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn