Pravosudna akademija

Seminar „Izravno oporezivanje u Europskoj uniji“, Rim, 22.-23. listopada 2014.

Europska mreža pravosudnih centara (EJTN) organizira seminar iz područja radne podgrupe „Upravno pravo“ na temu „Izravno oporezivanje u Europskoj uniji“, koji će se održati u Rimu 22. i 23. listopada 2014. 

Seminaru će prisustvovati vodeći međunarodni stručnjaci iz područja poreznog prava EU te su predviđena mjesta za 39 sudaca i državnih odvjetnika iz država članica EJTN-a, koji će se moći uključiti u interaktivna predavanja i radionice te upoznati mogućnosti umrežavanja. Za svaku od zemalja osigurano je po jedno (1) do tri (3) mjesta.

Seminar će se baviti teorijskim i praktičnim pristupom različitim problemima u području izravnog oporezivanja u EU, sudskom praksom Europskog suda pravde, ulogom pravosudnih dužnosnika na nacionalnoj i razini EU-a, te pitanjem štetne porezne konkurencije i državnih potpora.

Radni jezik seminara: engleski jezik

Rok za prijavu: 24. srpnja 2014.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a organizator (EJTN) će polaznicima pokriti putne troškove u iznosu do 400 eura te odobriti dnevnice u iznosu od 173 eura po danu. Organizator će nadoknaditi putne troškove nakon održanog seminara po dostavljanju odgovarajuće dokumentacije polaznika (zrakoplovna karta, boarding karte, račun prijevoznika).

Program seminara pogledajte ovdje.

Zainteresirani pravosudni dužnosnici svoje prijave za seminar (popunjena prijavnica EJTN-a i prijavnica za PA) mogu poslati na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr  ili na broj telefaksa 01/371-4792.

Prijavnica za seminar

Prijavnica PA

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn