Pravosudna akademija

Seminar o europskom pravu tržišnog natjecanja, Budimpešta, 22.-23. studenoga 2019.; Rok za prijave: 17. listopada 2019. do 12:00

Mađarska Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (GVH), u suradnji s Regionalnim centrom za zaštitu tržišnog natjecanja iz Budimpešte (RCC), organizira seminar o europskom pravu tržišnog natjecanja pod nazivom „Novi izazovi za nacionalne suce u primjeni članaka 101. i 102. UFEU-a“. Seminar će se održati u Budimpešti, 22.-23. studenoga 2019.

Radni jezik seminara je engleski, te se od polaznika očekuje dobro poznavanje tog jezika radi uključivanja u rasprave tijekom seminara.

Opis seminara može se pogledati na sljedećoj poveznici.

Seminar je namijenjen pravosudnim dužnosnicima i sudskom osoblju koje na nacionalnim sudovima radi na predmetima iz područja tržišnog natjecanja, uključujući antitrust i državne potpore.

Za svaku državu članicu EU-a osigurano je po jedno mjesto na seminaru, a svaka institucija za stručno usavršavanje u pravosuđu može predložiti do četiri (4) polaznika za slučaj da se otvori više mjesta za svaku državu. Organizatori (GVH i RCC) u potpunosti snose troškove sudjelovanja polaznika.

Prijava: Najkasnije do 17. listopada 2019. do 12:00 na adresu nella.popovic@pravosudje.hr

Prijavni obrazac dostupan je na sljedećoj poveznici.

U prijavnom obrascu potrebno je navesti, u za to predviđenom prostoru, dosadašnje iskustvo u radu na predmetima iz područja tržišnog natjecanja. Uz prijavni obrazac mailom je na navedenu adresu potrebno dostaviti suglasnost predsjednika suda.

Prednost prilikom odabira imat će suci koji do sada nisu sudjelovali na međunarodnim aktivnostima posredstvom Pravosudne akademije iz područja europskog prava tržišnog natjecanja.

Kalendar događanja

«Srpanj 2020»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)