Pravosudna akademija

Seminar „Položaj žrtava u kaznenim postupcima: formiranje praktičnog sudskog protokola u EU“, Pariz, 14.-16. svibnja 2014.

Francuska pravosudna škola, u suradnji s Europskom mrežom pravosudnih centara (EJTN), organizira seminar na temu „Položaj žrtava u kaznenim postupcima: formiranje praktičnog sudskog protokola u EU“, koji će se održati u Parizu od 14. do 16. svibnja 2014.

Francuska pravosudna škola organizira ovaj seminar kao dio projekta „Žrtve u Europi“, koji provodi APAV (Portuguese Association for Victim Support - Portugalsko udruženje za podršku žrtvama), u suradnji s JCI-em (Justice Cooperation International – Međunarodna pravosudna organizacija) te pravosudnim školama iz pet država članica (Bugarska, Italija, Nizozemska, Poljska i Portugal).

Partneri projekta su se obavezali provesti posebnu obuku za suce i državne odvjetnike, koristeći komparativni i europski pristup pravnim i praktičnim pitanjima u svrhu poboljšanja postupanja sa žrtvama.

Više o samom projektu možete saznati ovdje.

Francuska pravosudna škola za ovaj seminar ponudila je 11 mjesta za pravosudne dužnosnike iz država članica Europske unije, pri čemu nije definiran broj mjesta po državi članici. Stoga će Pravosudna akademija sve zaprimljene prijave proslijediti Francuskoj pravosudnoj školi prema redoslijedu pristizanja.

Radni jezici: Engleski i francuski jezik, napredna razina

Rok za prijavu: 27. ožujka 2014.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno te će Francuska pravosudna škola rezervirati i snositi troškove puta i smještaja u hotelu za polaznike.

Molimo da popunjeni prijavni obrazac pošaljete na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr ili na broj telefaksa 01/371-4792, najkasnije 27. ožujka 2014.

Prijavni obrazac

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn