Pravosudna akademija

Seminar „Pravosudni odgovor na terorizam u EU: jačanje suradnje radi boljeg sprečavanja i prevencije“, Pariz, 14.-16. travnja 2014.

Francuska pravosudna škola, u suradnji s Europskom mrežom pravosudnih centara (EJTN), organizira seminar na temu „Pravosudni odgovor na terorizam u EU: jačanje suradnje radi boljeg sprečavanja i prevencije“, koji će se održati u Parizu od 14. do 16. travnja 2014.

Francuska pravosudna škola organizira ovaj seminar u okviru istoimenog projekta koji će obuhvatiti tri seminara i u kojem su partneri Španjolska pravosudna škola i Belgijski institut za pravosuđe.

Više o samom projektu i ostalim seminarima možete saznati na sljedećem linku.

Francuska pravosudna škola za ovaj je seminar ponudila sedam (7) mjesta za pravosudne dužnosnike iz država članica Europske unije, pri čemu nije definiran broj mjesta po državi članici. Stoga će Pravosudna akademija sve zaprimljene prijave proslijediti Francuskoj pravosudnoj školi prema redoslijedu pristizanja.

Radni jezici: Engleski, francuski i španjolski jezik

Rok za prijavu: 28. ožujka 2014.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno te će Francuska pravosudna škola rezervirati i snositi troškove puta i smještaja u hotelu za polaznike.

Molimo da popunjeni prijavni obrazac pošaljete na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr ili na broj telefaksa 01/371-4792, najkasnije 28. ožujka 2014.

Program seminara na engleskom jeziku

Program seminara na francuskom jeziku

Prijavni obrazac

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn