Pravosudna akademija

Seminar „Pravosudni odgovor na terorizam u Europskoj uniji - seminar 2.; neposredna reakcija na teroristički napad i faza istrage“, Madrid, 3.- 5. lipnja 2014.

Francuska pravosudna škola, u suradnji s Europskom mrežom pravosudnih centara (EJTN), organizira seminar na temu „Pravosudni odgovor na terorizam u Europskoj uniji - seminar 2.; neposredna reakcija na teroristički napad i faza istrage“, koji će se održati u Madridu od 3. do 5. lipnja 2014.

Francuska pravosudna škola organizira ovaj drugi po redu seminar (prvi je održan Parizu u travnju 2014.) u okviru istoimenog projekta koji će obuhvatiti tri seminara i u kojem su partneri Španjolska pravosudna škola i Belgijski institut za pravosuđe.

Više o samom projektu i seminarima možete saznati na sljedećem linku.

Osigurano je osam (8) mjesta za pravosudne dužnosnike iz država članica Europske unije, pri čemu nije definiran broj mjesta po državi članici. Stoga će Pravosudna akademija sve zaprimljene prijave proslijediti Francuskoj pravosudnoj školi prema redoslijedu pristizanja.

Radni jezici: Engleski, francuski i španjolski jezik

Rok za prijavu: 15. svibnja 2014.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno te će Francuska pravosudna škola snositi troškove puta i smještaja u hotelu za polaznike i pobrinuti se za rezervacije.

Molimo da svoje prijave za seminar s kontakt podacima, uz suglasnost nadređene osobe, dostavite na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr ili na broj telefaksa 01/371-4792, najkasnije 15. svibnja 2014.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn