Pravosudna akademija

Seminar „Prekogranični postupci razvoda braka u Europskoj uniji: poticanje međusobnog razumijevanja i bolje suradnje“, Pariz, 09.-10. listopada 2014.

Francuska pravosudna škola organizira seminar na temu „Prekogranični postupci razvoda braka u Europskoj uniji: poticanje međusobnog razumijevanja i bolje suradnje“, koji će se održati u Parizu 09. i 10. listopada 2014. 

Francuska pravosudna škola organizira ovaj seminar uz financijsku potporu Europske komisije u okviru „Programa građansko pravosuđe“. Seminar će staviti naglasak na transnacionalne obiteljske sporove i nagodbe. Temeljit će se na proučavanju slučajeva iz prakse te praktičarima pružiti informacije o zakonodavnom okviru EU-a, kao i različitim nacionalnim zakonodavstvima zemalja članica EU-a kako bi im se omogućilo da na odgovarajući način koriste instrumente i znanja prilikom suočavanja s prekograničnim postupcima razvoda braka u Europskoj uniji.

Seminar je namijenjen sucima i državnim odvjetnicima, koji se bave obiteljskim pravom. Francuska pravosudna škola za ovaj seminar ponudila je 28 mjesta za pravosudne dužnosnike iz država članica Europske unije, pri čemu nije definiran broj mjesta po državi članici. Stoga će Pravosudna akademija zaprimljene prijave proslijediti Francuskoj pravosudnoj školi prema redoslijedu pristizanja.

Radni jezici: Engleski i francuski jezik, napredna razina

Rok za prijavu: 8. rujna 2014.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno te će Francuska pravosudna škola rezervirati i snositi troškove puta i smještaja u hotelu za polaznike.

Molimo da prijave za seminar, uz suglasnost nadređenog, sa svojim kontakt podacima, pošaljete na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr ili na broj telefaksa 01/371-4792, najkasnije 9. rujna 2014.

Program seminara na engleskom jeziku
Program seminara na francuskom jeziku
Prijava za međunarodne aktivnosti

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn