Pravosudna akademija

Seminar „Pristup pravosuđu osobama s invaliditetom i posebnim potrebama – Kaznenopravni i upravnopravni aspekt“, Trier, 13.-15. lipnja 2018.

Akademija za europsko pravo (ERA), uz pokroviteljstvo Europske komisije te suradnju Europskog konzorcija za ljudska prava i invaliditet (EFC) i Europskog foruma za osobe s invaliditetom (EDF), organizira seriju seminara iz područja europskog prava osoba s invaliditetom te Konvencije Ujedinjenih naroda o pravima osoba s invaliditetom i posebnim potrebama (UNCRPD).

Radionica će se održati u Trieru od 13. do 15. lipnja 2018., a namijenjena je sucima zainteresiranima za pravo osoba s invaliditetom i posebnim potrebama. Radni jezici radionice su engleski i španjolski uz osigurano simultano prevođenje za te jezike.

Radionica je besplatna za sve polaznike, a organizator polaznicima nadoknađuje putne troškove u iznosu do 360 eura (uključujući i troškove taksija), uz predočenje originalnih računa (avionske karte, boarding karte, željezničke karte, računa za taksi i sl.) po povratku sa seminara, smještaj (najviše 2 noćenja) te osigurava obroke i pauze za kavu tijekom seminara.

Program radionice nalazi se na poveznici.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: lovro.balasa@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj: 01/371-4792 najkasnije do 16. travnja 2018. također i da ispune on-line prijavu koja se nalazi na poveznici koju mogu isprintati i priložiti svojoj prijavi.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Siječanj 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn