Pravosudna akademija

Seminar „Pristup pravosuđu osobama s invaliditetom i posebnim potrebama“, Trier, 5.-7. lipnja 2019.

Akademija za europsko pravo (ERA), uz pokroviteljstvo Europske komisije, organizira seriju seminara iz područja europskog prava osoba s invaliditetom te Konvencije Ujedinjenih naroda o pravima osoba s invaliditetom i posebnim potrebama (UNCRPD).

Sljedeći seminar, pod nazivom „Pristup pravosuđu osobama s invaliditetom i posebnim potrebama“ će se održati u Trieru od 5. do 7. lipnja 2019., a namijenjen je sucima i državnim odvjetnicima zainteresiranima za pravo osoba s invaliditetom i posebnim potrebama. Radni jezici radionice su engleski i talijanski, uz osigurano simultano prevođenje za te jezike.

Seminar je besplatan za sve polaznike. Organizator polaznicima nadoknađuje putne troškove u iznosu do 360 eura, uz predočenje originalnih računa te smještaj (2 noćenja) koji će biti rezerviran i plaćen od strane organizatora.

Više informacija o seminaru možete pročitati na poveznici https://www.era.int/cgi-bin/cms?_SID=NEW&_sprache=en&_bereich=artikel&_aktion=detail&idartikel=128458

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: Sebastian.Marjanovic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj: 01/371-4792 najkasnije do 17. travnja 2019. do 12h.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)