Pravosudna akademija

Seminar “Pristup pravosuđu za žrtve kaznenih djela u Europskoj uniji s naglaskom na minimalne standarde u kaznenim postupcima“, Trier, 10.-11. travnja 2014.

Akademija za europsko pravo (ERA) organizira seminar „Pristup pravosuđu za žrtve kaznenih djela u Europskoj uniji s naglaskom na minimalne standarde u kaznenim postupcima“, koji će se održati od 10. i 11. travnja 2014. u prostorima ERA-e, u Trieru.

Ovaj seminar dio je projekta „Kazneno pravosuđe“ sufinaciranog od strane Europske unije. Na seminaru će biti prikazani novi pravni instrumenti u Europskoj uniji o uključivanju žrtava kaznenih djela u kaznene postupke, kao i nacionalna zakonodavstva te sudska praksa u postupovnoj zaštiti i pristupu pravosuđu za žrtve kaznenih djela, osobito u prekograničnim postupcima.

Kotizacija: 110 eura

Kotizacija uključuje troškove smještaja (dvaju noćenja u hotelu do visine 90 eura), a organizator je za polaznike predrezervirao mjesta u Hotelu Arcadia u neposrednoj blizini ERA-inih prostora. Polaznici mogu odabrati navedeni hotel ili sami organizirati smještaj.

Polaznici su dužni sami organizirati put, a organizator će im nadoknaditi troškove puta i lokalnog prijevoza u iznosu do 300 eura.

Radni jezik: Engleski jezik

Rok za prijavu: 24. veljače 2014.

Mole se zainteresirani suci i državni odvjetnici da ispunjene prijavne obrasce, uz suglasnost nadređenoga, pošalju isključivo putem elektroničke pošte na adresu branka.tarandek@pravosudje.hr ili putem faksa na broj 01/371-4549.

Prijavni obrazac

Program seminara

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn