Pravosudna akademija

Seminar „Provođenje politike tržišnog natjecanja na digitalnom tržištu: seminar za suce“, Budimpešta, 4. i 5. lipnja 2018.

Akademija za europsko pravo (ERA), uz financijsku podršku Europske komisije, provodi projekt „Provođenje politike tržišnog natjecanja na digitalnom tržištu: seminar za suce“ (Antitrust enforcement in digital markets: training for national judges).

U okviru navedenog projekta ERA organizira dva seminara za suce specijalizirane za tržišno natjecanje, prvi od kojih će se održati u Budimpešti 4. i 5. lipnja 2018. Fokus seminara u Budimpešti bit će članak 101. Ugovora o funkcioniranju Europske unije, a cilj seminara je pružiti sucima koji sude u predmetima tržišnog natjecanja razumijevanje online platformi i analize digitalnog tržišta.

Seminar je besplatan za sve polaznike, a organizator polaznicima nadoknađuje putne troškove i troškove smještaja.

Opis projekta, uvjeti za sudjelovanje na seminaru i program seminara nalaze se na poveznici: https://files.era.int/d/68c3e9e3d487461e982b/.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: ingrid.floiglloncar@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj: 01/371-4792 najkasnije do 19. travnja 2018. također i da ispune on-line prijavu koja se nalazi na linku: www.era.int/?127714&en koju mogu isprintati i priložiti svojoj prijavi.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn