Pravosudna akademija

Seminar “Sprečavanje trgovanja ljudima u privatnom sektoru“, Trier, 26.-27. veljače 2015.

Akademija za europsko pravo (ERA) organizira seminar pod nazivom “Sprečavanje trgovanja ljudima u privatnom sektoru“, koji će se održati 26. i 27. veljače 2015. godine u Trieru. 

Ovaj seminar je dio projekta sponzoriranog od strane Europske komisije koji su sastoji od tri seminara. Ovaj prvi seminar će se usredotočiti na ulogu i odgovornost privatnog sektora u identificiranju žrtava trgovanja ljudima i na njihovu daljnju zaštitu. Za hrvatske pravosudne dužnosnike osigurana su dva (2) mjesta na seminaru.

Radni jezik seminara: Engleski jezik

Rok za prijavu: 29. siječnja 2014.

Kotizacija: 110 eura

ERA će polaznicima nadoknaditi troškove puta u iznosu do 400 eura te troškove lokalnog prijevoza do 60 eura te pokriti troškove dvaju noćenja u iznosu od 90 eura po noćenju, nakon dostave originalnih putnih dokumenata i računa. Također, polaznici imaju plaćena dva ručka, tri pauze za kavu i jednu večeru te svu dokumentaciju za seminar. Polaznici su dužni sami organizirati put. Pravosudna akademija ne snosi troškove kotizacije.


Mole se zainteresirani suci da popunjenu Prijavni obrazac za seminar uz popunjenu Prijavu za međunarodne aktivnosti s potpisom predsjednika suda, pošalju putem elektroničke pošte na adresu branka.tarandek@pravosudje.hr ili putem faksa na broj 01/371-4792.

Dokumentacija:
Program seminara
Prijavni obrazac
Prijava za međunarodne aktivnosti PA

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn