Pravosudna akademija

Seminar za savjetnike u pravosudnim tijelima “Europski prekogranični građanski postupci”, Vilnius, 11.-14. studenoga 2019.; Rok za dostavljanje prijava: 27. rujna 2019. u 12:00

Pravosudna akademija sudjeluje kao pridruženi partner u projektu Akademije za europsko pravo (ERA) pod nazivom “Bolja primjena europskih građanskih prekograničnih postupaka: pravna i jezična edukacija za sudsko osoblje u Europi”. Projekt se financira iz Programa pravosuđe Europske unije, a u slučaju Hrvatske, namijenjen je edukaciji savjetnika u pravosudnim tijelima. 

U okviru projekta, u Vilniusu se od 11. do 14. studenoga 2019. održava seminar “Europski prekogranični građanski postupci”, a program seminara dostupan je na sljedećoj poveznici.

Radni jezik: engleski

Troškovi: Nema kotizacije za seminar
ERA svim polaznicima pokriva sljedeće:
- 3 noćenja s doručkom (rezervira i plaća ERA);
- Putne troškove do 300 eura nakon završetka seminara i po dostavi dokumenata vezanih uz putne troškove ERA-i (karta, račun za kartu, boarding karte);
- Pauze za kavu, ručkovi i 2 zajedničke večere.

Mole se sudski savjetnici zainteresirani za ovaj seminar da svoje prijave dostave najkasnije do 27. rujna 2019. u 12:00. U prijavi je potrebno navesti odjel u kojem su savjetnici zaposleni.

Prilikom odabira polaznika, neće se uzimati u obzir:
- Prijave sudaca;
- Prijave sudskih savjetnika koji ne rade na predmetima iz područja građanskog prava;
- Prijave sudskih savjetnika dostavljene izvan roka.

Prednost prilikom odabira imat će sudski savjetnici koji do sada nisu ili su rijetko sudjelovali u međunarodnim aktivnostima Pravosudne akademije.

Zainteresirani sudski savjetnici mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: lea.pehnec@pravosudje.hr unutar navedenog roka.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.

Često postavljena pitanja

Kalendar događanja

«Srpanj 2020»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)