Pravosudna akademija

Seminari za savjetnike u pravosudnim tijelima u okviru EU projekta“Bolja primjena europskih građanskih prekograničnih postupaka: pravna i jezična edukacija za sudsko osoblje u Europi”; Poziv za dostavljanje prijava za seminare u 2019.-2020.

Pravosudna akademija sudjeluje kao pridruženi partner u projektu Akademije za europsko pravo (ERA) pod nazivom “Bolja primjena europskih građanskih prekograničnih postupaka: pravna i jezična edukacija za sudsko osoblje u Europi”. Projekt se financira iz Programa pravosuđe Europske unije, a u slučaju Hrvatske, namijenjen je edukaciji savjetnika u pravosudnim tijelima.

U okviru projekta, organizirat će se nekoliko pravno-jezičnih seminara na engleskom jeziku (u Zagrebu, Vilniusu, Sofiji, Bruxellesu, Scandicciu, Helsinkiju i Utrechtu), kao i pravni seminar na hrvatskom jeziku u Zagrebu u veljači 2020. Za pravni seminar u Pravosudnoj akademiji u Zagrebu, Akademija će poslati pozive na sudove.

Raspored seminara i rokovi za prijave na pravno-jezične seminare u inozemstvu:

Radni jezik svih seminara: engleski (razina B2)

Troškovi: Nema kotizacije za seminare
ERA svim polaznicima pokriva sljedeće:
- 3 noćenja s doručkom (rezervira i plaća ERA);
- Putne troškove do 300 eura nakon završetka seminara i po dostavi dokumenata vezanih uz putne troškove ERA-i (karta, račun za kartu, boarding karte);
- Pauze za kavu, ručkovi i 2 zajedničke večere.

Prilikom odabira polaznika, neće se uzimati u obzir:
- Prijave sudaca;
- Prijave sudskih savjetnika koji ne rade na predmetima iz područja građanskog prava;
- Prijave sudskih savjetnika dostavljene izvan roka.

Prednost prilikom odabira imat će sudski savjetnici koji do sada nisu sudjelovali u međunarodnim aktivnostima Pravosudne akademije.

Zainteresirani sudski savjetnici mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: lea.pehnec@pravosudje.hr unutar navedenih rokova. U prijavi je potrebno navesti odjel u kojem su savjetnici zaposleni.


Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.

Često postavljena pitanja

Kalendar događanja

«Srpanj 2020»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)