Pravosudna akademija

Trodnevni projekt „Pravosuđe i mediji u Europskoj uniji“, Pariz, 8.-10. prosinca 2014.

Francuska pravosudna škola, u suradnji s Europskom mrežom pravosudnih centara (EJTN), organizira trodnevni projekt plenarnih sjednica i radionica na temu „Pravosuđe i mediji u Europskoj uniji“, koji će se održati u Parizu od 8. do 10. prosinca 2014.

Jačanje pravosuđa te sposobnost za interakciju s novinarima su ključna pitanja kako bi se osigurala sloboda medija i poboljšalo razumijevanje i povjerenje javnosti u pravosudni sustav. Više informacija o rasporedu plenarnih sjednica i radionica te o programu u okviru projekta možete pronaći ovdje.

Francuska pravosudna škola ponudila je 11 mjesta za pravosudne dužnosnike iz država članica Europske unije, pri čemu nije definiran broj mjesta po državi članici. Pravosudna akademija će zaprimljene prijave proslijediti Francuskoj pravosudnoj školi, a prednost pri odabiru imat će predsjednici sudova i glasnogovornici.

Radni jezici: Engleski i francuski jezik uz osigurano simultano prevođenje za te jezike

Rok za prijavu: 21. studenoga 2014.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno te će Francuska pravosudna škola pokriti troškove puta u iznosu do 400 eura te rezervirati i snositi troškove triju noćenja u hotelu za polaznike. Više informacija o uvjetima sudjelovanja i financiranja možete pronaći u prijavnom obrascu.

Molimo da popunjeni prijavni obrazac uz popunjenu prijavu za sudjelovanje u međunarodnim aktivnostima s potpisom predsjednika suda, pošaljete na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr ili na broj telefaksa 01/371-4792, najkasnije 21. studenoga 2014.

Za više informacija o ovoj aktivnosti molimo obratite se gospođi Branki Tarandek na broj telefona 01/371-4750 ili putem e-mail adrese: branka.tarandek@pravosudje.hr.

Bilješka o projektu

Prijavni obrazac

Prijava za sudjelovanje u međunarodnoj aktivnosti PA

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn