Pravosudna akademija

Webinar o digitalnim dokazima za suce – Suradnja Veleposlanstva SAD-a u RH i Regionalnog centra za edukaciju pravosudnih dužnosnika o suzbijanju kibernetičkog kriminala pri Pravosudnoj akademiji, 4. ožujka 2021.

Regionalni centar za edukaciju pravosudnih dužnosnika o suzbijanju kibernetičkog kriminala pri Pravosudnoj akademiji Republike Hrvatske, u suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, Uredom za razvoj prekomorskih pravosudnih sustava (OPDAT) Ministarstva pravosuđa SAD-a i Programom za međunarodno računalno hakiranje i intelektualno vlasništvo (ICHIP), organiziraju webinar o digitalnim dokazima za suce iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Sjeverne Makedonije, Srbije, Slovenije i Rumunjske. Webinar će se održati 4. ožujka 2021. putem platforme Kudo. 

Na ovom trosatnom webinaru polaznici će dobiti uvid u četiri faze pribavljanja digitalnih dokaza te u digitalnu forenziku, o čemu će govoriti ravnatelj kibernetičkog istraživačkog centra Ministarstva pravosuđa SAD-a u Washingtonu, Ovie Lee Carroll, Thomas S. Dougherty, savezni odvjetnik za međunarodno računalno hakiranje i intelektualno vlasništvo (ICHIP) za srednju, južnu i istočnu Europu. Ministarstvo pravosuđa SAD-a će s polaznicima podijeliti najbolje prakse za autentifikaciju i prezentaciju različitih vrsta digitalnih dokaza (dokazi na društvenim mrežama, e-mailu, tekstualnim porukama, digitalnim fotografijama, itd.). Webinar će obuhvatiti i temu provjere autentičnosti digitalnih dokaza.

Radni jezik webinara je engleski, s osiguranim prijevodom na albanski, bugarski, hrvatski, makedonski, srpski i rumunjski jezik.

Kalendar događanja

«Lipanj 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)