Pravosudna akademija

Završna konferencija projekta „Pravosudni odgovor na terorizam u Europskoj uniji: jačanje suradnje u svrhu bolje prevencije“, Pariz, 16. –17. travnja 2015.

Francuska pravosudna škola, u suradnji s Europskom mrežom pravosudnih centara (EJTN), organizira završnu konferenciju projekta „Pravosudni odgovor na terorizam u Europskoj uniji: jačanje suradnje u svrhu bolje prevencije“, koja će se održati u Parizu 16. i 17. travnja 2015.

Projekt je tijekom 2014. godine obuhvatio tri seminara na kojima su sudjelovali i hrvatski pravosudni dužnosnici. Francuskoj pravosudnoj školi partneri u projektu bili su Španjolska pravosudna škola i Belgijski institut za pravosuđe.

Francuska pravosudna škola je na ovoj konferenciji osigurala pet (5) do sedam (7) mjesta za hrvatske pravosudne dužnosnike koji se u svom radu bave kaznenim pravom, od čega su dva mjesta predviđena za državne odvjetnike, odnosno zamjenike državnih odvjetnika. Pravosudna akademija će sve zaprimljene prijave sudaca proslijediti Francuskoj pravosudnoj školi prema redoslijedu pristizanja.

Radni jezik: Engleski jezik

Rok za prijavu: 16. ožujka 2015.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno te će Francuska pravosudna škola rezervirati i snositi troškove puta i smještaja u hotelu za polaznike.

Molimo da popunjenu Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima PA pošaljete na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr ili na broj telefaksa 01/371-4792, najkasnije 16. ožujka 2015.

Program konferencije
Informacije o projektu

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn