Pravosudna akademija

Online tečaj „Etika za suce, državne odvjetnike i odvjetnike“ u organizaciji programa HELP Vijeća Europe, 14. lipnja 2021.

Program HELP Vijeća Europe pokreće online tečaj “Etika za suce, tužitelje i odvjetnike”. Prvo izdanje tečaja kreće 14. lipnja 2021. i namijenjeno je sucima. Tečaj će se odvijati na engleskom jeziku u trajanju od pet (5) tjedana uz sudjelovanje mentora i zahtijevat će oko jedan do dva sata rada svaki tjedan. Ovaj se tečaj organizira u okviru EU projekta „HELP u Europskoj uniji“.

Polaznici zainteresirani za tečaj pozivaju se na predstavljanje tečaja koje će se održati online 14. lipnja 2021. u trajanju od 13:45 do 17:00. Tom prilikom moći će se pobliže upoznati sa strukturom tečaja, svojim obvezama i dinamikom tečaja, kao i s mentoricom, Nuriom Diaz Abad, bivšom predsjednicom Europske mreže sudbenih vijeća.

HELP je program Vijeća Europe namijenjen edukaciji pravnika praktičara o ljudskim pravima. Nudi visoko kvalitetne online tečajeve, a ove godine po prvi puta pokreće i tečaj na temu sudačke etike.

Više informacija o tečaju i program njegovog predstavljanja možete vidjeti ovdje.

Pozivaju se svi zainteresirani suci i sudski savjetnici da dostave svoje prijave najkasnije do 31. svibnja 2021. na adresu elektroničke pošte tamara.pavicic@pravosudje.hr.

Za dodatne informacije zainteresirani polaznici mogu se javiti dr. sc. Nelli Popović, načelnici Odjela za projekte.
 

Kalendar događanja

«Rujan 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Maksimirska cesta 63
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 01/2357 626

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)