Pravosudna akademija

Radionica na temu „Postupanje u sudskim postupcima u slučajevima nepoštivanja zakonodavstva EU-a o procjeni utjecaja na okoliš - Direktiva o industrijskim emisijama“, Solun , 11. - 13. studenoga 2019.

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Europskom komisijom, organizira radionicu za suce pod nazivom „Postupanje u sudskim postupcima u slučajevima nepoštivanja zakonodavstva EU-a o procjeni utjecaja na okoliš - Direktiva o industrijskim emisijama“ (How to handle court proceedings invoking non-compliance with EU environmental assessment law).

Radionica će se održati u Solunu od 11. do 13. studenoga 2019., a namijenjena je upravnim i ostalim sucima zainteresiranima za pravo zaštite okoliša. Radni jezik radionice je engleski te se od polaznika očekuje dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu kako bi mogli aktivno sudjelovati u seminaru i vježbama tijekom seminara.

Radionica je besplatna za sve polaznike. Organizator nadoknađuje putne troškove do 400 eura uz predočenje originalnih računa te osigurava smještaj u hotelu koji je rezerviran od strane organizatora u trajanju maksimalno 3 noćenja. Polaznicima se nudi ručak i piće za vrijeme trajanja radionice, kao i materijali za radionicu.

Više o programu možete pronaći na poveznici www.era.int/environmental_law, a o radionici na poveznici ERA – Academy of European Law > Industrial Emissions Directive.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: Ingrid.FloiglLoncar@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 24. rujna 2019.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.

Kalendar događanja

«Veljača 2020»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)